Запазете спокойствие, епидемията ще премине от 6 до 10 седмици, прогнозира основателят

...
Запазете спокойствие, епидемията ще премине от 6 до 10 седмици, прогнозира основателят
Коментари Харесай

При строги мерки епидемията ще отшуми от 6 до 10 седмици, прогнозира Бил Гейтс

Запазете спокойствие, епидемията ще премине от 6 до 10 седмици, предвижда създателят на " Майкрософт " Бил Гейтс, представен от Би Би Си.

“Ако една страна затвори границите си и работи съответно с всички проби, лекуване и слагане под карантина на инфектираните, след 6 до 10 седмици случаите ще стартират внезапно да понижават и епидемията публично ще е завършила ”, разяснява той.

“Притеснявам се за всички стопански вреди, само че най-големи последствия рецесията ще има върху разрастващите се страни, които не могат да осъществят общественото разграничаване по същия метод, както богатите страни. Освен това болничният потенциал на разрастващите се страни е доста по-нисък ”, уверен е Гейтс. Той предлага интензивни проби на популацията за признаци на инфекцията, последвани от уединяване на инфектираните. Преди години Бил Гейтс разяснява, че способността на хората да се движат по света в актуалните условия способства за по-бързото разпространяване на инфекциите, в сравнение с през предишния век. А още при появяването на първите признаци за разпространяването на болестта отвън Китай, Гейтс показа опасения, че коронавирусът може да се окаже патогенът на века.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР